Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
Program za turističku agenciju
(poslovanje turističke agencije - software)
Premium korisnička podrška 0-24 sata
Dostupni smo za vas 24 sata na dan, svaki radni i neradni dan u godini.

Mobilna aplikacija za Hotele

Mobilna aplikacija za hotele izvrstan je alat s CRM sustavom koji će dodatno unaprijediti komunikaciju s gostima.

 • Uključuje izradu 2 samostalne mobilne aplikacije za 2 operativna sustava (Android i iPhone) i postavljanje aplikacija na Google Play i App Store

  Informacije o tvrtki - naziv, lokacija, fotografija i kontakti

  Prikaz lokacije hotela na Google karti koja je interaktivna i nudi korisniku mogućnosti povećanja i smanjenja prikaza.

  Korisnik jednim klikom za prikaz puta dobiva iscrtan najkraći put na karti do hotela.

  Korisnik aplikacije jednim klikom na gumb u aplikaciji može nazvati telefonski broj hotela

  Korisnik u svoj inbox u aplikaciji može primati različite tekstualne i multimedijalne obavijesti ili novosti

  PDF reader u aplikaciji omogućuje pregled aktualnih kataloga, letaka i drugih promotivnih materijala koji se šalju korisnicima u aplikaciju

  Korisnik u aplikaciji može primiti personalizirani ili akcijski kupon koji sadrži sve potrebne informacije (slika, opis, cijena, popust, ušteda) o pogodnosti koja se s njim ostvaruje na prodajnom mjestu, te sadrži barkod i serijski broj kao identifikator kupona koju se prikazuju na zaslonu mobilnog uređaja

  Korisnik u mobilnoj aplikaciji može pratiti sve vaše objave na društvenim mrežama na jednom mjestu, čak i ukoliko sam nema otvoren profil na nekoj od tih mreža (Facebook, Twitter)

  Korisnici aplikacije nakon ulaska u aplikaciju odmah na prvom ekranu vide bedževe za pojedinu kategoriju u kojoj se nalazi nova i nepročitana obavijest, katalog ili kupon, kako im nove informacije nikad ne bi promaknule
  U profilu korisnika nalaze se njegovi osnovni podaci koje u bilo kojem trenutku može pregledati, nadopuniti ili izmijeniti.

  U svom CMS sustavu možete kreirati bilo koji modul koji će biti prikazan u mobilnoj aplikaciji bez potrebnog update-a aplikacije. U tim modulima možete prikazati dodane informacije o vašoj ponudi, akcijama, kao i druge informacije za koje smatrate da su bitne Vašim gostima.

  Korisnik u mobilnoj aplikaciji može pregledati uvjete sudjelovanja u loyalty programu i bitne informacije o pogodnostima koje mu sudjelovanje u loyalty programu donosi.
  Novi korisnici koji još nisu članovi loyalty programa putem aplikacije mogu jednostavno pristupiti loyalty programu popunjavanjem pristupnice s osobnim podacima.

  Korisnik mobilne aplikacije ima uvid u trenutno stanje loyalty bodova te ukupno skupljene i iskorištene bodove za vrijeme sudjelovanja u loyalty programu, ukoliko hotel omogući te informacije korisniku.

  Nadogradnja dodatnih funkcionalnosti u aplikaciji poput asortimana proizvoda, tražilice proizvoda, smartphone shop-a, shopping listi, anketa i sl. moguća je na zahtjev klijenta i nije sastavni dio standardne ponude.

 1. Zanima Vas naš sustav
  Imate pitanja?
  Slobodno nam se obratite!
  Vaše ime i prezime:
  Tel. broj:
  E-mail:
  Poruka:
  www.Travel-Agency-Solutions.com

  Sva prava zadržava: www.travel-agency-solutions.com / Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
  www.Travel-Agency-Solutions.com
  Sva prava zadržava: www.travel-agency-solutions.com / Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
  Izrada web stranica - Cubic.biz.hr
  Cubic.biz.hr / izrada web stranica, izrada facebook aplikacija, izrada mobilnih aplikacija i održavanje istih... Rješenja i programi za turističke agencije, agencije za nekretnine...
Facebook Twitter Googlepluse
Mi smo ovdje da radimo za Vas, s ciljem da smanjimo troškove, smanjimo vrijeme, smanjimo brigu, a vraćamo rast i dobit Vašim web i internet aplikacijama! Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software. » O nama

Lista naših korisnika!