Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
Program za turističku agenciju
(poslovanje turističke agencije - software)
Premium korisnička podrška 0-24 sata
Dostupni smo za vas 24 sata na dan, svaki radni i neradni dan u godini.

Mobilna aplikacija za Hotele

Mobilna aplikacija za hotele izvrstan je alat s CRM sustavom koji će dodatno unaprijediti komunikaciju s gostima.

 • Uključuje izradu 2 samostalne mobilne aplikacije za 2 operativna sustava (Android i iPhone) i postavljanje aplikacija na Google Play i App Store

  Informacije o tvrtki - naziv, lokacija, fotografija i kontakti

  Prikaz lokacije hotela na Google karti koja je interaktivna i nudi korisniku mogućnosti povećanja i smanjenja prikaza.

  Korisnik jednim klikom za prikaz puta dobiva iscrtan najkraći put na karti do hotela.

  Korisnik aplikacije jednim klikom na gumb u aplikaciji može nazvati telefonski broj hotela

  Korisnik u svoj inbox u aplikaciji može primati različite tekstualne i multimedijalne obavijesti ili novosti

  PDF reader u aplikaciji omogućuje pregled aktualnih kataloga, letaka i drugih promotivnih materijala koji se šalju korisnicima u aplikaciju

  Korisnik u aplikaciji može primiti personalizirani ili akcijski kupon koji sadrži sve potrebne informacije (slika, opis, cijena, popust, ušteda) o pogodnosti koja se s njim ostvaruje na prodajnom mjestu, te sadrži barkod i serijski broj kao identifikator kupona koju se prikazuju na zaslonu mobilnog uređaja

  Korisnik u mobilnoj aplikaciji može pratiti sve vaše objave na društvenim mrežama na jednom mjestu, čak i ukoliko sam nema otvoren profil na nekoj od tih mreža (Facebook, Twitter)

  Korisnici aplikacije nakon ulaska u aplikaciju odmah na prvom ekranu vide bedževe za pojedinu kategoriju u kojoj se nalazi nova i nepročitana obavijest, katalog ili kupon, kako im nove informacije nikad ne bi promaknule
  U profilu korisnika nalaze se njegovi osnovni podaci koje u bilo kojem trenutku može pregledati, nadopuniti ili izmijeniti.

  U svom CMS sustavu možete kreirati bilo koji modul koji će biti prikazan u mobilnoj aplikaciji bez potrebnog update-a aplikacije. U tim modulima možete prikazati dodane informacije o vašoj ponudi, akcijama, kao i druge informacije za koje smatrate da su bitne Vašim gostima.

  Korisnik u mobilnoj aplikaciji može pregledati uvjete sudjelovanja u loyalty programu i bitne informacije o pogodnostima koje mu sudjelovanje u loyalty programu donosi.
  Novi korisnici koji još nisu članovi loyalty programa putem aplikacije mogu jednostavno pristupiti loyalty programu popunjavanjem pristupnice s osobnim podacima.

  Korisnik mobilne aplikacije ima uvid u trenutno stanje loyalty bodova te ukupno skupljene i iskorištene bodove za vrijeme sudjelovanja u loyalty programu, ukoliko hotel omogući te informacije korisniku.

  Nadogradnja dodatnih funkcionalnosti u aplikaciji poput asortimana proizvoda, tražilice proizvoda, smartphone shop-a, shopping listi, anketa i sl. moguća je na zahtjev klijenta i nije sastavni dio standardne ponude.

 1. Zanima Vas naš sustav
  Imate pitanja?
  Slobodno nam se obratite!
  Vaše ime i prezime:
  Tel. broj:
  E-mail:
  Poruka:
  www.Travel-Agency-Solutions.com

  Sva prava zadržava: www.travel-agency-solutions.com / Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
  www.Travel-Agency-Solutions.com
  Sva prava zadržava: www.travel-agency-solutions.com / Program za turističku agenciju(poslovanje turističke agencije - software)
  Izrada web stranica - Cubic.biz.hr
  Cubic.biz.hr / izrada web stranica, izrada facebook aplikacija, izrada mobilnih aplikacija i održavanje istih... Rješenja i programi za turističke agencije, agencije za nekretnine...
Facebook Twitter Googlepluse
Mi smo ovdje da radimo za Vas, s ciljem da smanjimo troškove, smanjimo vrijeme, smanjimo brigu, a vraćamo rast i dobit Vašim web i internet aplikacijama! Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software. » O nama

Lista naših korisnika!

Happy Travel MARICOM D.O.O. CROATICA Receptiva OPERA Super Nekretnine d.o.o. Turistička agencija Izazov Jadranska putovanja d.o.o. ARIVA turistička agencija ŠKVER TOURS d.o.o. MS Brač turist d.o.o. Mediterano d.o.o. Tourist agency Aquarius Pakoštane Adrias Tours d.o.o. Brana tours, putnička agencija i obrt za usluga PRIVREDNO DRUŠTVO UNICO TRAVEL DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC) Vir Turizam d.o.o. Travel2Croatia ISTRIA WAY d.o.o. Feral Tours d.o.o. KONTAKT TOURS d.o.o. IZAZOV turistička agencija d.o.o. Turistički obrt Maestral A Priori d.o.o. Uspjeh d.o.o. Perla Adriatica DOXA d.o.o. Adriatic Explore Travel j.d.o.o. AERO STUDIO d.o.o.